Moderne exposities, historische kastelen en musea in Nederland
Ga naar de homepage van museumz.nl
Ga naar de homepage van museumz.nl E-zine voor uw vrije tijd Tip ons over leuke museums Bekijk de linkpartners van museumz.nl

Voorpagina
De leukste museums

activitiez.nl
barz.nl
bungalowz.nl
campingz.nl
cinemaz.nl
hotelz.nl
parkz.nl
restaurantz.nl
theaterz.nl

Museum nieuws

Museum jaarkaart

Gratis naar musea in Nederland

Een museum jaarkaart heeft iedereen vroeger wel eens geprobeerd na het openen van een nieuwe bankrekening of bij een abonnement van een of ander maandblad. Toch ben ik persoonlijk nooit echt verkocht geweest; het kaartje heb ik toen nauwelijks gebruikt. En dat is best jammer, want als je houdt van een beetje kunst en cultuur, dan is de museum jaarkaart zeker het overwegen waard.

Volgens de website van de Museum Jaarkaart is het de enige museumkaart die gratis toegang geeft tot meer dan 400 musea in heel Nederland. Ideaal als je inderdaad eens wat vaker een museum wilt bezoeken. Bijvoorbeeld omdat het spontaan in je opkomt. Omdat je toch in de buurt bent. Omdat je wilt dat je kinderen meer zien dan tekenfilms op tv. Of omdat je even wilt ontsnappen aan de hectiek van alledag.

De Museum Jaarkaart kost € 35,00 als je groot bent en de helft als je jonger bent dan 24 jaar. Ik ben nooit echt zo’n museum bezoeker geweest, maar even tussen ons Hollanders gezegd en gezwegen is dit weinig geld voor het enorme aanbod. En: er is voor ieder wat wils. Dat wordt toch binnenkort maar weer eens een museum bezoeken.

Kijk op onze website voor alle museums in Nederland

Publicatiedatum: 02-01-2008

Tags: